Masaže

Relax masaža je blaga, prijatna masaža koja služi za opuštanje organizma i stvaranje osećaja blagostanja, a njeni efekti traju i po nekoliko dana nakon tretmana. Pokreti su dugi i ujednačeni, sa blagim pritiskom.

30min (3000 RSD)
60min (5000 RSD)
90min (6500 RSD)

Detox Zone je masaža kojom se podstiče poboljšanje razmene kiseonika u tkivima, ali i izbacivanje toksina, koji su produkt stalnih metaboličkih procesa u organizmu.

Utiče na smanjivanje eventualnih otoka i značajno poboljšava cirkulaciju krvi i limfe u organizmu. Ublažava napetost, omogućavajući mišićima da se opuste, i nadoknade snagu.

30min (3500 RSD)
60min (5500 RSD)
90min (6500 RSD)

Sportska masaža je poseban tip masaže koji se preporučuje kako profesionalnim sportistima tako i rekreativcima, kao i svima čije je telo izloženo većim naporima. Zagrevanje i opuštanje tkiva, poboljšavanje cirkulacije, poravnavanje mišićnih vlakana, ubrzavanje izbacivanja mlečne kiseline iz organizma – razlog su za primenu sportske masaže.

30min (4500 RSD)
45min (5500 RSD)
90min (6500 RSD)

Terapeutska masaža se preporučuje kod bolova u leđima i vratu nastalih od nepravilnog sedenja, nošenja tereta, povreda i sl. Primenjuju se intenzivni pokreti, sa pritiskom koji je prilagođen individualnim potrebama. Poboljšava cirkulaciju, podstiče oporavak i izbacivanje toksina iz mišića.

30min (4500 RSD)
45min (5500 RSD)
90min (6500 RSD)

Masaža vulkanskim kamenjem je vrsta termoterapije u kojoj se kamenje postavlja na određene delove tela, čime se omogućava duboka relaksacija tkiva. Terapeut lagano pritiska mišiće sa obe strane tela, koristeći vulkansko kamenje. Toplota kamenja pospešuje lečenje. Zagrejani kamen i ruke terapeuta deluju sinergijski sa ciljem da klijentu pruže izuzetno blagotvorno relaksaciono dejstvo.

60min (6500 RSD)
90min (7500 RSD)

Parcijalna masaža je usmerena specifično ka određenom delu tela.

Primenjuje se da oslobodi tenzije problematičnu regiju Vašeg tela za kratko vreme.

Parcijalna masaža ima za cilj rešavanje konkretnog problema. Dakle, akcenat masiranja i energije se usredsređuje na tretirano mesto. Stoga, ukoliko imate bolove u leđima, vratu, rukama, stopalima, nogama, stomaku ili glavi – ova vrsta masaže Vam može pomoći.

Terapeut će se u potpunosti posvetiti bolnom mestu.

30min (3500 RSD)
45min (4500 RSD)
90min (5000 RSD)

Masaža toplim uljem stimuliše organizam svojim svojstvima. Istovremeno opušta i zbog toga predstavlja masažu za regeneraciju i otklanjanje bola.

Prilikom masaže terapeut koristi duge intenzivne pokrete i dubok pritisak, kako bi se postigao nivo opuštenosti napetih mišica. Masaža toplim uljem oslobađa organizam posledica stresa, i pomaže laganom vraćanju organizma u ravnotežu i slobodan protok energije.

Poboljšana cirkilacija krvi, opuštenost tela i uma utiče na celokupnu vitalnost organizma.

60min (5500 RSD)
90min (7000 RSD)

Limfna drenaža je nezamenjiv terapeutski postupak za stimulisanje cirkulacije limfe, poboljšanje venske cirkulacije i detoksikaciju organizma. Ona takođe doprinosi boljoj ishrani i regeneraciji tkiva, otklanjanju viška tečnosti i jačanju imunološkog sistema. Limfnom drenažom se postiže ravnoteža telesnih tečnosti u organizmu i bolje opšte stanje organizma. Regenerišući efekti limfne drenaže nisu ograničeni samo na tkivo koje dreniramo, već i na duboka tkiva.

60min (5500 RSD)
90min (7000 RSD)

Osnovna namena masaže lica, vrata i dekoltea je da očisti kožu od epidrmalnih ljuspica i omogući koži da bolje diše kroz čiste pore, kao i da izbalansira rad lojnih žlezda, a samim tim bude i dobra preventiva kod problema kože.

Pored opuštajućeg dejstva, najvažniji efekti su poboljšanje cirkulacije krvi potkožnog tkiva, čime se stimulacijom krvotoka pospešuje dotok kiseonika, stimuliše se izbacivanje metaboličkih produkata. Izuzetan učinak se postiže i kroz primenu limfne drenaže, uklanjanjem štetnih materija koje čine da koža izgleda umorno, opuštanje muskulature lica, ublažavanje dubokih i uklanjanje plitkih bora usled povećanja tonusa, što lice čini mladolikim i svežim.

Redovnim upražnjavanjem ovog tipa masaže, možete imati svežu, jedru i elastičnu kožu.

Trajanje: 30min/45min.

Mevinom neznog pilinga na bazi soli i ulja jojobe vrsi se nezna piling masaza citavog tela, kojom se uklanjaju necistoce sa tela. Ostranjujuci visak mrtvog tkiva, postize se efekat mekoce i sjaja.

 

Pakovanje je namenjeno bogatoj ishrani i hidrataciji koze tela. Izuzetno  efikasno dejstvo na stanje koze i potkoznog tkiva manifestuje se vracanjem elasticnosti i tonusa, dajuci kozi dugotrajan osecaj glatkoce i zetegnutosti.

 

Koza se dodatno hrani voskom kojim se radi masaza. Vosak je bogat Shea buterom i E vitaminom. Svaki vosak je obogacen i aromaterapijskom notom. Potpuno je prirodan bez ikakvih sintetickih dodataka i konzervanasa. Na taj nacin i moc aromaterapije dolazi do punog izrazaja, a koza ce biti zahvalna, pokazaujuci da joj prija kroz poboljsanje tonusa, hidrataciju i barsunastu strukturu.

 

piling / pakovanje / masaza 105 min (10.000 RSD)

Cilj ovog tretmana je uklanjanje izumrlih celija koze i podsticanje detoksikacije organizma. Pored ciscenja, postice se i produkcija lipida, cime se postize efekat mekoce, sjaja i vlaznosti koze.

 

Koza se potom kroz neznu i relaksirajucu masazu dodatno hrani bogatim voskom koji se pretvara u aromaticno ulje za masazu. Rastopljeni vosak na rukama terapeuta koji vas masira, greje i opusta vase telo.

 

Samozagrevajuća umirujuća maska koja je tu da pod uticajem toplote pruzi osecaj termalne masaze umanjujuci vidljivost podocnjaka i otoka oko ociju. Čini vašu kožu hidriranom i jedrom. Eterično ulje dejstvom toplote nežno isparava i inhaliranjem deluje da se dodatno opustite.

 

Piling / masaza / umirujuca maska za oci 90 min (8500 RSD)

Shell Zone touch je relaksirajuca luksuzna masaza koja koristi toplotu koja se generise unutar prelepe prirodne skoljke koju koristimo za masazu. S obzirom na to da se primenjuje toplotna procedura i da se koza otvara za sve sto na nju nanesemo, koristimo preparate prirodnog porekla.

 

Masazom se postize izuzetan antistres efekat, toplota opusta napete misice tela, zglobove, regenerise kompletan organizam. Poboljsava se protok krvi I limfe, tkiva se bolje ishranjuju i oslobadjaju stetnih i toksicnih materija, kao i viska vode. Tako se ostvaruju efekti detoksikacije, smanjenje bola i napetosti. Izuzetan efekat vidi se i na kozi u smislu zategnutosti, jer skoljka iz sebe u toku masaze oslobanja jone minerala.

 

60 min (6500 RSD)

Dodir dijamanata i spretne ruke terapeuta učiniće da Vaša koža svojim sjajem reflektuje unutrašnji mir i opuštenost. Energija kristala deluje na ćelijskom nivou podstičući samoregeneraciju u kombinaciji sa luksuznim voskom za masažu. Prirodna ulja i vitamini se dejstvom kristala lakše apsorbuju i olakšavaju koži veću iskoristljivost hranljivih materija što za posledicu ima lepotu koja isijava.

 

Trajanje: 60 min (7000 RSD)