Masaže

45min (4.500,00 RSD)

Paket 10 anticelulit masaža (40.000,00 RSD)

RELAX ZONE masaža predstavlja blagu, prijatnu masažu koja služi za opuštanje organizma i stvaranje osećaja blagostanja, a njeni efekti traju i nekoliko dana nakon tretmana. Pokreti su dugi i ujednačeni, sa blagim pritiskom.

 

45min (4.000,00 RSD)
60min (5.000,00 RSD)
90min (6.500,00 RSD)

DETOX ZONE predstavlja masažu koja podstiče poboljšanje razmene kiseonika u tkivima, ali i izbacivanje toksina koji su produkt stalnih metaboličkih procesa u organizmu.

 

Ova vrsta masaže utiče na smanjivanje eventualnih otoka i značajno poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, čime ublažava napetost i omogućava mišićima da se opuste i nadoknade snagu.

 

30min (3.500,00 RSD)
60min (5.500,00 RSD)
90min (6.500,00 RSD)

Sportska masaža poseban je tip masaže koji se preporučuje kako profesionalnim sportistima tako i rekreativcima, kao i svima čije je telo izloženo većim naporima.

 

SPORT ZONE masaža zagreva i opušta tkiva, poboljšava cirkulaciju, reguliše mišićna vlakna i ubrzava izbacivanje mlečne kiseline iz organizma.

 

30min (4.500,00 RSD)
45min (5.500,00 RSD)
90min (6.500,00 RSD)

Terapeutska masaža preporučuje se osobama sa bolom u leđima i vratu, nastalim zbog nepravilnog sedenja, nošenja tereta, povreda i slično. Primenjuju se intenzivni pokreti sa pritiskom koji je prilagođen individualnim potrebama. Poboljšava cirkulaciju, podstiče oporavak i izbacivanje toksina iz mišića.

 

30min (4.500,00 RSD)
45min (5.500,00 RSD)
90min (6.500,00 RSD)

Masaža vulkanskim kamenjem vrsta je termo terapije u kojoj se kamenje postavlja na određene delove tela, čime se omogućava duboko opuštanje tkiva. Stručni terapeut, koristeći vulkansko kamenje, lagano pritiska mišiće s obe strane tela. Zagrejani kamen i ruke terapeuta deluju sinergijski, s ciljem da klijentu pruže izuzetno blagotvorno relaksaciono dejstvo, dok toplota kamenja pospešuje i terapeutsko dejstvo.

 

60min (6.500,00 RSD)
90min (7.500,00 RSD)

Parcijalna masaža usmerena je ka određenom delu tela i cilj joj je da za kratko vreme oslobodi tenziju u problematičnoj regiji.

Kako joj je cilj rešavanje konkretnog problema, idealna je za sve koji osećaju bol u leđima, vratu, rukama, nogama, stomaku ili glavi. Stručni terapeut će kompletno masiranje i energiju usredsrediti na tretiranu regiju kako bi se u potpunosti posvetio bolnom mestu.

 

30min (3.500,00 RSD)
45min (4.500,00 RSD)
60min (5.000,00 RSD)

Masaža toplim uljima poznata je po tome što utiče na celokupnu vitalnost tela jer svojim svojstvima stimuliše organizam i pomaže mu da se vrati u ravnotežu uz slobodan protok energije.

 

Tokom masaže terapeut koristi duge intenzivne pokrete i dubok pritisak kako bi se poboljšala cirkilacija krvi i organizam oslobodio posledica stresa.Ovo je ujedno i masaža za regeneraciju i otklanjanje bola, ali i za opuštanje tela i uma.

 

60min (5.500,00 RSD)
90min (7.000,00 RSD)

Limfna drenaža je nezamenjiv terapeutski postupak za stimulisanje cirkulacije limfe, poboljšanje venske cirkulacije i detoksikaciju organizma. Limfnom drenažom postiže se ravnoteža telesnih tečnosti u organizmu i bolje opšte stanje organizma.

Ovaj vid masaže takođe doprinosi boljoj ishrani i regeneraciji tkiva, otklanjanju viška tečnosti i jačanju imunološkog sistema.

Regenerišući efekti limfne drenaže nisu ograničeni samo na tkivo koje dreniramo, već i na duboka tkiva.

 

60min (5.500,00 RSD)
90min (7.000,00 RSD)

Paket 5 linfnih drenaža (22.000,00 RSD)

Dodatnih 30 min na započetu masažu (2.500,00 RSD)

Osnovna namena masaže lica, vrata i dekoltea je da očisti kožu od epidermalnih ljuspica omogućavajući joj da bolje diše kroz čiste pore, kao i da izbalansira rad lojnih žlezda. Samim tim predstavlja dobru preventive za kožne probleme.

Pored izuzetno opuštajućeg dejstva, najvažniji efekti masaže lica, vrata i dekoltea jeste poboljšanje cirkulacije krvi potkožnog tkiva čime se pospešuje dotok kiseonika i stimuliše izbacivanje metaboličkih produkata. Uklanjanjem štetnih materija, koje čine da koža izgleda umorno, uz limfno-drenažne pokrete postiže se izuzetan učinak na muskulaturi lica i povećava tonus čime se ublažavaju duboke i uklanjanju plitke bore zbog čega lice izgleda mladoliko i sveže.

Redovnim upražnjavanjem ovog tipa masaže garantujemo da ćete imati svežu, jedru i elastičnu kožu.

 

30min (3.000,00 RSD)

45min (4.000,00 RSD)

Luksuzni Spa Rituali

Piling| Pakovanje morskim mineralima | Opuštajuća masaža tela | Lagani efekat hlađenja | Eliminacija toksina| Zeolit, Bentonit  BY PHYTOMER

 

Detox Body wrap-Pakovanje za detoksikaciju I drenazu  MORSKA MASKA ZA KONTURU TELA- DUBINSKO ČIŠĆENJE Podstice znojenje, izbacuje visak vode, toksina iz organizma  i pokreće metabolizam. Piling , pakovanje celog tela i masaža.

90 min (10.500,00 RSD)

ZONE DODIR SKOLJKAMA je relaksirajuća luksuzna masaža koja koristi toplotu. Ona se generiše unutar prelepe prirodne školjke koju koristimo za masažu. S obzirom na to da se primenjuje toplotna procedura i da se koža otvara za sve što na nju nanesemo, isključivo koristimo pažljivo odabrane preparate prirodnog porekla.

 

Ovom masažom postiže se izuzetan relaksirajući efekat jer toplota opušta napetost mišića, tela i zglobova regenerišući kompletan organizam. Ujedno se poboljšava protok krvi i limfe čime se tkiva bolje ishranjuju i oslobađaju štetnih i toksičnih materija, kao i viška vode. Na ovaj način ostvaruje se efekat detoksikacije uz osetno smanjenje bola i napetosti. Izuzetan efekat ove masaže vidi se i na koži koja je više zategnuta jer školjka u toku same masaže oslobađa jone minerala.

 

60 min (6.500,00 RSD)

Dodir dijamanata i spretne ruke stručnog terapeuta učiniće da Vam koža svojim sjajem reflektuje unutrašnji mir i opuštenost. Energija kristala u kombinaciji sa luksuznim voskom za masažu deluje na ćelijskom nivou podstičući samoregeneraciju. Prirodna ulja i vitamini se pod uticajem kristala lakše apsorbuju olakšavajući koži da bolje iskoristi hranljive materije, što za rezultat daje lepotu koja isijava.

 

Trajanje: 60 min (7.000,00 RSD)

Toplo morsko blato | Vrat | Ramena | Kičma | Opuštajuća masaža leđa & masaža stopala BY PHYTOMER

 

Tretman ledja,piling ,masaža I toplo morsko blato za detoksikaciju I drenažu. SELF-HEATING MARINE MUD . –Morsko blato-opusta misice, smanjuje napetost, izbacuje toksine I drenira, Morska glina-100% prociscavanje I detoksikacija.Oligomer-koncentrovana morska voda u prahu, bogata mineralima-daje enerrgiju celijii I sprecava umor. Leđa mogu postati napeta i ispunjena miogelozama .Kako bi opustli misice I razbili miogeloze, ovaj tretman kombinuje dubinsko čišćenje koristeći detoksikujuće morske proizvode sa super-opuštajućom masažom leđa,temena i stopala. Kratak opuštajući tretman u kojem možete uživati tokom pauze za ručak ukoliko spadate u jako zauzete osobe. Omiljen među muškarcima,koji često zahtevaju terapeutski tretman ledja. Morsko blato greje I pucketa- zato se jos I naziva morski sampanjac. Rezultati: Relaksacija zagarantovana. Vidno pročišćena koža

 

Trajanje: 50 min (6.500,00 RSD)

Opuštajući piling celog tela | Kristali morske soli | Masaža za mineralizaciju kože & hidrataciju|pre I posle sunčanja   BY PHYTOMER

 

Piling sa kristalima soli u kombinaciji sa hidratantnom masažom za trenutno ulepšavanje je tretman koji ostavlja kožu mekom I svilenkastom. Priprema za tretmane mršavljenja, konturisanja I zatezanja.Ključni profesionalni preparat za ovaj tretman je TONING BODY SCRUB koji eliminiše mrtve ćelije kože, nečistoće i drenira ostavljajići kožu svilenkastom i nahranjenom.

 

Trajanje: 40 min (5.000,00 RSD)