Spa rituali

Cilj ove masaže je pročišćavanje dvanaest meridijana koji su osnova kineske tradicionalne medicine. Pritiskom na određene tačke na tim meridijanima vrši se akupresura tačaka i aktivira se nagomilana zablokirana energija. Pri samom izvodjenju masaže, najčešće se koriste šake, dlanovi i ruke za pritiskanje, lupkanje, istezanje, trljanje, tapšanje, gnječenje, izvlačenje i istezanje. Ovi korektivni zahvati stvaraju gipkost i balans u isceljuju fiziološki i energetski.

piling / pakovanje / masaza 105 min (10.000 RSD)

Piling| Pakovanje morskim mineralima | Opuštajuća masaža tela | Lagani efekat hlađenja | Eliminacija toksina| Zeolit, Bentonit  BY PHYTOMER

 

Detox Body wrap-Pakovanje za detoksikaciju I drenazu  MORSKA MASKA ZA KONTURU TELA- DUBINSKO ČIŠĆENJE Podstice znojenje, izbacuje visak vode, toksina iz organizma  i pokreće metabolizam. Piling , pakovanje celog tela i masaža.

 

90 min (10.500,00 RSD)

ZONE DODIR SKOLJKAMA je relaksirajuća luksuzna masaža koja koristi toplotu. Ona se generiše unutar prelepe prirodne školjke koju koristimo za masažu. S obzirom na to da se primenjuje toplotna procedura i da se koža otvara za sve što na nju nanesemo, isključivo koristimo pažljivo odabrane preparate prirodnog porekla.

 

Ovom masažom postiže se izuzetan relaksirajući efekat jer toplota opušta napetost mišića, tela i zglobova regenerišući kompletan organizam. Ujedno se poboljšava protok krvi i limfe čime se tkiva bolje ishranjuju i oslobađaju štetnih i toksičnih materija, kao i viška vode. Na ovaj način ostvaruje se efekat detoksikacije uz osetno smanjenje bola i napetosti. Izuzetan efekat ove masaže vidi se i na koži koja je više zategnuta jer školjka u toku same masaže oslobađa jone minerala.

 

60 min (6.500,00 RSD)

Dodir dijamanata i spretne ruke stručnog terapeuta učiniće da Vam koža svojim sjajem reflektuje unutrašnji mir i opuštenost. Energija kristala u kombinaciji sa luksuznim voskom za masažu deluje na ćelijskom nivou podstičući samoregeneraciju. Prirodna ulja i vitamini se pod uticajem kristala lakše apsorbuju olakšavajući koži da bolje iskoristi hranljive materije, što za rezultat daje lepotu koja isijava.

 

Trajanje: 60 min (7.000,00 RSD)

Toplo morsko blato | Vrat | Ramena | Kičma | Opuštajuća masaža leđa & masaža stopala BY PHYTOMER

 

Tretman ledja,piling ,masaža I toplo morsko blato za detoksikaciju I drenažu. SELF-HEATING MARINE MUD . –Morsko blato-opusta misice, smanjuje napetost, izbacuje toksine I drenira, Morska glina-100% prociscavanje I detoksikacija.Oligomer-koncentrovana morska voda u prahu, bogata mineralima-daje enerrgiju celijii I sprecava umor. Leđa mogu postati napeta i ispunjena miogelozama .Kako bi opustli misice I razbili miogeloze, ovaj tretman kombinuje dubinsko čišćenje koristeći detoksikujuće morske proizvode sa super-opuštajućom masažom leđa,temena i stopala. Kratak opuštajući tretman u kojem možete uživati tokom pauze za ručak ukoliko spadate u jako zauzete osobe. Omiljen među muškarcima,koji često zahtevaju terapeutski tretman ledja. Morsko blato greje I pucketa- zato se jos I naziva morski sampanjac. Rezultati: Relaksacija zagarantovana. Vidno pročišćena koža

 

Trajanje: 50 min (6.500,00 RSD)

Opuštajući piling celog tela | Kristali morske soli | Masaža za mineralizaciju kože & hidrataciju|pre I posle sunčanja   BY PHYTOMER

 

Piling sa kristalima soli u kombinaciji sa hidratantnom masažom za trenutno ulepšavanje je tretman koji ostavlja kožu mekom I svilenkastom. Priprema za tretmane mršavljenja, konturisanja I zatezanja.Ključni profesionalni preparat za ovaj tretman je TONING BODY SCRUB koji eliminiše mrtve ćelije kože, nečistoće i drenira ostavljajići kožu svilenkastom i nahranjenom.

 

Trajanje: 40 min (5.000,00 RSD)